Στο τιμόνι της Ολυμπιάδας ο κ.Γεώργιος Λάμπρου

ΟΙΝΟΦΥΤΑ,  22 Οκτωβρίου 2018

Το Δ.Σ του συλλόγου ΓΣ Ολυμπιάδα Οινοφύτων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον πολύπειρο και καταξιωμένο προπονητή κ. Γεώργιο Λάμπρου.

Ο κ. Γεώργιος Λάμπρου έχει μακρά θητεία στο Βοιωτικό και Ευβοϊκό ποδόσφαιρο με παραστάσεις από Δ΄, Γ΄& Β΄ Εθνική κατηγορία, εκτός από τα τοπικά της Α΄ κατηγορίας της Εύβοιας και της Βοιωτίας.

Αξιοσημείωτο στατιστικό στοιχείο τής Προπονητικής Καριέρας του Γεώργιου Λάμπρου είναι ότι έχει ανεβάσει στην Γ ' Εθνική Κατηγορία , τον ΛΗΛΑΝΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ  , τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ και τον Α.Ο. Η ΘΗΒΑ.

Τα τελευταία χρόνια έχει προπονήσει τον Α.Ο. ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ ( 2012-13 ) στην Δ ' Εθνική Κατηγορία, τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ ( 2013-14 ) στην Β ' Εθνική Κατηγορία, τον Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ ( 2014-15 ) στην Α ' Ε.Π.Σ. Ευβοίας , όπου κατέκτησε το Πρωτάθλημα και την Άνοδο στην Γ ' Εθνική Κατηγορία  μέσα από την διαδικασία αγώνων Μπαράζ με Πρωταθλήτριες Ομάδες γειτονικών Ποδοσφαιρικών Ενώσεων, τον Α.Ο. Η ΘΗΒΑ ( 2015-16 ) στην Α ' Ε.Π.Σ. Βοιωτίας όπου κατέκτησε το Πρωτάθλημα και την Άνοδο στην Γ ' Εθνική Κατηγορία μέσα από την διαδικασία αγώνων Μπαράζ με Πρωταθλήτριες Ομάδες γειτονικών Ποδοσφαιρικών Ενώσεων στην οποία και συνέχισε και τη περίοδο 2016-17 στη Γ΄ Εθνική. Τέλος πέρυσι ήταν προπονητής στον Λήλαντα Βασιλικού στην Α΄ Ε.Π.Σ. Ευβοίας.

Να ευχηθούμε στον κόουτς καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες!

 

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ του συλλόγου

Ανακοίνωση Δ.Σ Γ.Σ Ολυμπιάδας Οινοφύτων

ΟΙΝΟΦΥΤΑ,  21 Οκτωβρίου 2018

 

 

Το Δ.Σ του συλλόγου ύστερα από έκτακτο διοικητικό συμβούλιο που έγινε σήμερα Κυριακή 21 Οκτωβρίου στα γραφεία του συλλόγου  με τον προπονητή κ. Ιωάννη Καραμπά αποφάσισαν από κοινού να λύσουν τη συνεργασία τους

Ο Γιάννης βρισκόταν στο σύλλογο για 3η αγωνιστική σεζόν και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε μία νεοφώτιστη ομάδα να φτάσει στη 2η σεζόν να είναι στη 3άδα του Βοιωτικού ποδοσφαίρου.

Να ευχηθούμε στο κόουτς καλή συνέχεια με υγεία!   

 

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ του συλλόγου

 

 Γ.Σ Ολυμπιάδα Οινοφύτων

Αγιασμός και οικογενειακό τραπέζι για την Ολυμπιάδα Οινοφύτων

Αγιασμός και οικογενειακό τραπέζι για την Ολυμπιάδα Οινοφύτων εν΄όψη της έναρξης του πρωταθλήματος το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου με τον εκτός έδρας αγώνα στην Αράχωβα.

Ο καθιερωμένος αγιασμός εν΄όψη της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου τελέστηκε τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στα γραφεία του συλλόγου παρουσία του ποδοσφαιρικού τμήματος και της διοίκησης του συλλόγου.

Την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου μετά την απογευματινή προπόνηση σύσσωμη η ομάδα με τη διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο το έριξε και λίγο έξω! Σε επιβράβευση της πολύ καλής δουλειάς που έχει γίνει το τελευταίο ενάμιση μήνα, παρατέθηκε τραπέζι από τη διοίκηση σε πολύ καλό και οικογενειακό κλίμα, κάτι που έχει γίνει αντιληπτό από όλους εδώ και ενάμιση μήνα. Η ομάδα είναι μία μεγάλη οικογένεια και έτσι θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στους στόχους που έχει θέσει φέτος. Από το Σάββατο να προσθέσουμε και στο παράγοντα οικογένεια και τους φιλάθλους που θα δώσουν δυναμικό παρών στην Αράχωβα, αλλά και στους χορηγούς που μας στηρίζουν και τους ευχαριστούμε.

Υ.Γ Καλή αγωνιστική χρονιά σε όλες τις ομάδες, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. 

Υ.Γ Χρωστάμε μία μεταγραφή ακόμη. Μπορεί να είναι η τελευταία αλλά αξίζει λίγη υπομονή ακόμη γιατί είναι πολύ σημαντική για πολλούς λόγους!

Υ.Γ Γ.Σ Ολυμπιάδα Οινοφύτων, όλοι μαζί μπορούμε!

Έναρξη προετοιμασίας για την Ολυμπιάδα

Τη Πέμπτη 2 Αυγούστου ξεκίνησαν τα <<βάσανα>> για τους ποδοσφαιριστές της Ολυμπιάδας.

Υπό τις οδηγίες του προπονητή κ. Καραμπά και του γυμναστή κ. Πάντου, τέθηκαν οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου, ξεκινώνοντας την προετοιμασία για την επερχόμενη αγωνιστική σεζόν.

Το παρόν έδωσε και το Δ.Σ του συλλόγου.

Να ευχηθούμε στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό επιτελείο καλή σεζόν, με υγεία και επιτυχίες.

Να ευχηθούμε σε όλους τους συλλόγους καλό πρωτάθλημα με υγεία. Να δούμε καλό ποδόσφαιρο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, να ευχαριστηθούν όλοι οι ποδοσφαιριστές τα παιχνίδια και οι φίλαθλοι μαζί τους. Να υπάρχει καλό κλίμα και διάθεση από όλους τους συλλόγους για ένα πρωτάθλημα αθλητικό, ποιοτικό και ανταγωνιστικό, αντάξιο της ιστορίας των συλλόγων και του Βοιωτικού ποδοσφαίρου!

Γ.Σ Ολυμπιάδα Οινοφύτων 

Ξεκινάει προετοιμασία η Ολυμπιάδα Οινοφύτων

Τη Πέμπτη 2 Αυγούστου ξεκινάει το χτίσιμο της φετινής ομάδας.

Ραντεβού στο Δημοτικό γήπεδο των Οινοφύτων στις 18:00, όπου θα παρευρεθούν και όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα της καλοκαιρινής περιόδου, έχει δώσει το προπονητικό επιτελείο και το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Υπό τις οδηγίες του κ. Γιάννη Καραμπά ο οποίος θα συνεχίσει για 3η σερί χρονιά στην ομάδα,  θα ξεκινήσει η Ολυμπιάδα Οινοφύτων το χτίσιμο της για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Στο προπονητικό επιτελείο θα βρίσκεται φέτος ο κ.Θεόδωρος Πάντος, ο οποίος θα αναλάβει την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών με σκοπό να δημιουργηθεί μία ομάδα που θα μπορεί να παίζει γρήγορο, ελκυστικό και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο.

 Στην έναρξη της Πέμπτης 2 Αυγούστου θα παρευρεθεί και σύσσωμο το επιτελείο του Δ.Σ του συλλόγου, επίσης μπορεί να παρευρεθεί και όποιος φίλαθλος το επιθυμεί.

Καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχία να έχουμε!

Γ.Σ Ολυμπιάδα Οινοφύτων, τα καλύτερα έρχονται!!!

Γ.Σ Ολυμπιάδα Οινοφύτων

Ο Σύλλογος εκφράζει τα θερμά του συλληπητήρια σε όλους τους συγγενείς των θυμάτων. Μία προσευχή από όλους μας για όλα τα θύματα. Δεν είναι για πολλά λόγια. Ας βοηθήσουμε όλοι όσο μπορούμε αυτούς που γλίτωσαν να ορθοποδήσουν όσο αυτό είναι εφικτό.
Σε τέτοιες δύσκολες στιγμές ας δείξουμε την ανθρωπιά μας, που ως λαός πάντα κάνουμε στα δύσκολα.
Στο παρακάτω link μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για το πως μπορεί ο καθένας να βοηθήσει

 

https://koinonikokafeneio.gr/2018/07/24/pos-mporeis-na-vohthseis-gia-thn-tragodia-sthn-attikh/

 

Άρχισαν τα έργα στο Δημοτικό γήπεδο Οινοφύτων

Το Δ.Σ του συλλόγου μας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά το Δήμαρχο κ. Βασίλη Περγάλια και τη ΔΥΚΕΤ, που στέκονται αρωγοί στη προσπάθεια του συλλόγου μας και στα προβλήματα μας και μετά από τη συνάντηση και την επί τόπου αυτοψία στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, έδωσαν εντολή για την αποκατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Μία μέρα μετά τη συνάντηση άρχισαν οι εργασίες για την αντικατάσταση των χαλασμένων κομματιών του αγωνιστικού χώρου με καινούργιο χλοοτάπητα. 

Πλέον η ομάδα μας θα μπορεί να παίζει μπάλα στην έδρα μας και να ευχαριστεί τους φιλάθλους μας και τους κατοίκους της περιοχής που αγαπούν το ποδόσφαιρο και το θέαμα!!!

Γ.Σ Ολυμπιάδα Οινοφύτων, τα καλύτερα έρχονται!!!!!

Κοπή πίτας Γ.Σ Ολυμπιάδας Οινοφύτων 2018!

Καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία και αγάπη για όλο το κόσμο!

Ένωση Άσπρων Σπιτιών Αντίκυρα - Γ.Σ Ολυμπιάδα Οινοφύτων 1-1

Το Σάββατο 28η Οκτωβρίου και ανήμερα της μεγάλης Εθνικής μας εορτής, η ομάδα μας αγωνίστηκε με τα Αντίκυρα στα Άσπρα Σπίτια, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Το αποτέλεσμα αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση στην ομάδα μας, που ήταν πολύ ανώτερη και ειδικά στο 2ο ημίχρονο άξιζε κάτι πολύ καλύτερο.

Δυστυχώς σε άλλο ένα ματς, μετά από αυτό με το Ύπατο, η λειτουργία του διαιτητικού τρίου έκανε άλλο ένα δώρο στον αντίπαλο μας. Ενώ ο βοηθός υπέδειξε οφσάιντ, ο διαιτητής πήρε τη φάση πάνω του και έδειξε να συνεχιστεί το ματς με αποτέλεσμα από φάση οφσάιντ να δεχθούμε πρώτοι γκολ.

Με αντεπίθεση διαρκείας και πολλές ευκαιρίες η ομάδα ισοφάρισε σε 1-1 μετά από σέντρα του Τσατσαρώνη και προβολή του Καλλέργη που κόντραρε σε αμυντικό. Προσπάθησε για το διπλό το οποίο όμως δεν ήρθε, αφήνωντας μία πικρή γεέση στο τέλος για τους 2 βαθμούς που δικαιούμασταν βάση της πολύ καλής απόδοσης.

Το πείσμα και η θέληση που δείχνουν τα παιδιά είναι σίγουρο ότι θα ανταμειφθούν στα επόμενα ματς.

Ένωση Άσπρων Σπιτιών Αντίκυρα: Μελέτης, Πολυτάρχου, Αντάμης, Καραμπέτσος, Γεράκιος, Ιωάννου, Ευσταθίου, Βασιλίου, Δαμπάνης, Καλύβας, Λεοντίου. Προπονητής Γεραντώνης.

Γ.Σ Ολυμπιάδα Οινοφύτων: Ευαγγελινός, Κόκκαλης, Ντάλας, Τσατσαρώνης, Ευσταθίου, Λυμπέρης, Μάνης, Κίσσας Γ., Meminaj (89΄Gjonj), Καλλέργης (77΄Φελέκης), Κονιαβίτης (90΄Δημητριάδης). Προπονητής Καραμπάς Ι. 

 

Κιθαιρώνας Π.Α.Σ - Γ.Σ Ολυμπιάδα 3 - 1

Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου αντιμετωπίσαμε την ομάδα του Κιθαιρώνα στο Καπαρέλλι.

Το τελικό σκορ ήταν 3-1. Η ομάδα μας μπήκε νωθρά στο ματς και πιάστηκε στον ύπνο! Δεχθήκαμε ένα πολύ γρήγορο γκολ και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από το 2ο λεπτό. Η ομάδα του Κιθαιρώνα έχοντας πολύ καλή ψυχολογία συνέχισε το ίδιο δυνατά και έβαλε δύσκολα στην ομάδα μας. Ακόμη και ο αέρας ήταν εναντίον μας, μιας και τον είχαμε κόντρα στο ά ημίχρονο. Να σημειωθεί εδώ ότι ο προπονητής μας λόγω τιμωρίας ενός μήνα από την Ε.Π.Σ.Βδεν καθόταν στο πάγκο της ομάδας. Ο Κάλφας με απ΄απευθείας εκτέλεση φάουλ έφερε το ματς στα ίσια και στο 1-1, σκος το οποίο κρατήσαμε μέχρι τη λήξη του ά ημιχρόνου.

Το 2ο ημίχρονο είχε τελείως διαφορετκή εικόνα μιας και ισσοροπήσαμε το ματς και κρατούσαμε μακριά τους κινδύνους από την εστία μας. Με το σκορ στο 1-1 και την είσοδο στον αγώνα του Δημητριάδη, η ομάδα μας κυνήγησε το γκολ στις αντεπιθέσεις και έχασε 2 καλές ευκαιρίες. Τελικά από μία εκτέλεση φάουλ και κεφαλιά στη μικρή περιοχή στο 80΄δεχθήκαμε το 2ο γκολ. Εκεί προσπαθήσαμε για κάτι καλύτερο και στο τέλος σε μία αντπίθεση των γηπεδούχων δεχθήκαμε το 30 γκολ. Ένα δίκαιο σκορ σύμφωνα με την εικόνα των 2 ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς μας που στήριξαν μαζικά και πάλι την ομάδα μας σε εκτός έδρας ματς, καθώς και τους φιλάθλους της τοπικής ομάδας για την φιλοξενία τους. 

Υ.Γ Από τα δύσκολα ματς να μαθαίνουμε, γιατί το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Υπομονή, επιμονή, πίστη και πολύ δουλειά, τα καλύτερα μόνο έτσι θα έρθουν!

Γ.Σ Ολυμπιάδα - Δάφνη Ερυθρών 3 - 1

Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου, η ομάδα μας έδωσε το 2ο εντός έδρας αγώνα της στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας, πετυχαίνοντας τη 2η νίκη της. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα μας βρίσκεται στη 5η θέση.

Έγιναν πολλά μέχρι να φθάσει η ομάδα μας στη κατάκτηση των 3 βαθμών. Στο ά ημίχρονο και χωρίς να είναι χειρότερη από τον αντίπαλο, βρέθηκε να χάνει με 1-0 ύστερα από λάθος συννενόηση του Δημητριάδη με το Διαμαντάρα δίνοντας την ευκαιρία στον Κουτσοδήμο να στείλει τη μπάλα ανενόχλητος στα δίχτυα. Προηγουμένως η ομάδα απέτυχε να σκοράρει σε 4 ευκαιρίες που τις δόθηκαν. Στο 14΄ο Μάνης έκανε τη σέντρα, ο Κονιαβίτης έπιασε το σουτ αλλά ο Χιλά απέκρουσε. Στο 18΄ο Κάλφας έπιασε από καλή θέση το δυνατό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ. Στο 24΄ο Κόκκαλης έκανε τη σέντρα, ο Μεμινάϊ έκανε εκπληκτικό σουτ αλλά εντυπωσιακά ο Χιλά απέκρουσε τη μπάλα και απεσόβησε σίγουρο γκολ. Και στο 32΄σε κόρνερ του Κάλφα ο Κίσσας έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου και ενώ από το τέλος του 1ου είχε αρχίσει η βροχή,  ομάδα μπήκε πολύ δυνατά και έφτασε στην ισοφάριση στο 47΄με δυνατή κεφαλιά του Μεμινάι ύστερα από ασίστ και σέντρα του Τσατσαρώνη. Αυτό έδωσε το έναυσμα στην ομάδα για την τελική αντεπίθεση και με την παρότρυνση των οπαδών που παρά τη βροχή έμειναν στη θέση τους και ώθησαν την ομάδα για την ανατροπή.

Στο 68΄ ο Μάνης έκανε τη συρτή σέντρα και ο Ευσταθίου από κοντά με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα μας. Το νερό μπήκε στο αυλάκι και στο 78΄ μετά από εκπληκτικό ένα δυο Τζόνι και Τσατσαρώνη, ο τελευταίος με πλασέ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3-1 και «κλειδώνοντας» ουσιαστικά τη νίκη της ομάδας μας. 

Συγχαρητήρια στην ομάδα μας, στο προπονητή και στη διοίκηση, καθώς και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες και έμεινε να στηρίζει την ομάδα ακόμη και όταν άρχισε να βρέχει.

2ο ματς που μας βρίσκει να χάνουμε με 1-0 στο ημίχρονο και στο τέλος να επικρατούμε με 3-1. Ομάδα με χαρακτήρα δείχνει αυτό και πίστη στις δυνατότητες της, αλλά θα πρέπει να το βγάζουμε από το 1ο λεπτό, αρχής γενομένης από το επόμενο δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Κιθαιρώνα στο Καπαρέλλι.

Γ.Σ Ολυμπιάδα. Προπονητής Ι.Καραμπάς. Σύνθεση: Διαμαντάρας, Μάνης, Τσατσαρώνης, Κίσσας Γ., Ευσταθίου, Δημητριάδης, Κάλφας (58΄Τζόνι), Κόκκαλης (85΄Στατήρης), Κονιαβίτης (78΄Κίσσας Β.), Φελέκης, Μεμινάϊ (85΄Καραμπάς) 

Δάφνη: Χιλά, Παλαιολογόπουλος, Στρογγύλης, Δασκαλάκης, Μπεθάνης, Μπαρτόκ, Ρόντο, Κόκκα, Τσοπίδης, Κουτσοδήμος Π., Κατσίκης

Προσθήκη επικεφαλίδας

Είμαι μια παράγραφος. Κάντε κλικ εδώ για να προσθέσετε το δικό σας περιεχόμενο και να με επεξεργαστείτε. Είμαι ένα καλό μέρος για να πείτε την ιστορία σας και να μάθουν οι επισκέπτες σας περισσότερα για σας.