Διπλό μεταγραφικό χτύπημα από την Ολυμπιάδα Οινοφύτων!

Τρώγωντας έρχεται η όρεξη λέει ο Ελληνικός λαός.

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα από το σύλλογο μας που ενισχύει αφάνταστα το δυναμικό της ομάδας.

Μετά τον Νικολόπουλο, η ομάδα ήρθε σε συμφωνία με τον Γιώργο Ζαχαριά και τον Παναγιώτη Ζαφειρόπουλο!!!

2 κινήσεις εντυπωσιακές αλλά και με πολύ μεγάλη σημασία για την ενδυνάμωση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας.

Ο 28χρονος αμυντικός μέσος Γ. Ζαχαριάς έχει αγωνιστεί στην ομάδα του Α.Ο. Λουκισίων (Δ’ εθνική) ενώ έχει κατακτήσει και το πρωτάθλημα της Εύβοιας με τις ομάδες της Αρτάκης και της Α.Ε. Χαλκίδας, επίσης έχει αγωνιστεί και με τα χρώματα του Ολυμπιακού Χαλκίδας και Α.Ο. Υπάτου, τελευταία του ομάδα ο ΑΟ Αυλωναρίου. 

Για τον Παναγιώτη Ζαφειρόπουλο τα λόγια είναι περιττά! Όποιος έχει παρακολουθήσει το πρωτάθλημα της Ά κατηγορίας της Βοιωτίας ξέρει τι εστί Ζαφειρόπουλος! Ο άνθρωπος που κλείδωσε το πρωτάθλημα του Υπάτου με μία ενέργεια!

"Θέλω να ευχαριστήσω το Πρόεδρο, τη Διοίκηση και το προπονητή Γιάννη Kαραμπά για το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου για να ενσωματωθω στον σύλλογο!! Η επιλογή μου για την Ολυμπιάδα Οινοφύτων ήταν εύκολη διότι είναι μια ομάδα οργανωμένη με σοβαρή διοίκηση και έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα." Τα πρώτα λόγια του Παναγιώτη μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας!

Καλοσωρίζουμε το Γιώργο και το Παναγιώτη στο σύλλογο μας και τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία και επιτυχίες!!!

Γ.Σ Ολυμπιάδα Οινοφύτων, τα καλύτερα έρχονται!!!!

1η καλοκαιρινή μεταγραφή ο Βασίλης Νικολόπουλος

Ο  ΓΣ  ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ  ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 25χρονο αμυντικό Βασίλη Νικολόπουλο.

Ο Νικολόπουλος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον ΑΣ  ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ  ΜΑΡΤΙΝΟ όπου την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν βρισκόταν στην Γ Εθνική κατηγορία. Στον ΑΣ  ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ  ΜΑΡΤΙΝΟ αγωνιζόταν 6 χρόνια σερί και είχε ηγετικό ρόλο καθώς ήταν αρχηγός. Στο παρελθόν έχει αγωνισθεί με την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ.

Καλωσορίζουμε τον Βασίλη στην οικογένεια του ΓΣ  ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ  ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ  και του ευχόμαστε να είναι καλότυχος , υγειής και δυνατός και μαζί να φτάσουμε στην επίτευξη των στόχων μας!!!

 

Βασίλη καλωσόρισες στον ΓΣ  ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ  ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ!!!